Järjestelmätoimitukseen sisältyvät palvelut

Paloilmoitin- ja sammutusjärjestelmätoimituksiimme sisältyy monenlaisia palveluita järjestelmän suunnittelusta käyttöönottoon ja koulutukseen.

Mies katsoo pullokeskusta.

Suunnittelu ja konsultointi

Kaikki suunnittelu alkaa asiakkaan suojaustarpeiden kartoituksesta. Neuvomme asiakasta, mistä palot yleensä alkavat, mitkä alueet on hyvä suojata ja mikä olisi asiakkaan suojaustarpeisiin sopivin järjestelmä.

Kartoituksen pohjalta laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman järjestelmän toteuttamisesta asiakkaan kohteeseen määräysten mukaisesti. Sammutusjärjestelmille laskemme tässä vaiheessa sammutusainemitoitukset. Yleensä suunnitelma laaditaan asiakkaalta saatavien pohjakuvien pohjalle, mutta pohjakuvat eivät ole välttämättömät.

Asennus

Kaikkiin järjestelmätoimituksiimme sisältyy järjestelmän asentaminen paikoilleen. Asennuksen suorittavat omat, koulutetut järjestelmäasentajamme. Ajoneuvojen ja työkoneiden järjestelmäasennuksissa käytämme apuna koulutettuja jälleenmyyjiä eri puolilla Suomea.

Dokumentointi

Jokainen järjestelmätoimitus sisältää asiaankuuluvan dokumentaation.

 • Luovutuskansio annetaan asiakkaalle, kun kiinteistöön on asennettu uusi paloilmoitin- tai sammutusjärjestelmä. Kansio sisältää kaiken tarvittavan materiaalin asennetun laitteiston käyttöön ja ylläpitoon: käyttö- ja huolto-ohjeet, kaaviokuvat, laitetiedot jne.
 • Paloilmoitinjärjestelmille laadimme lisäksi toteutuspöytäkirjat ja sammutusjärjestelmille asennustodistukset ja koestuspöytäkirjat.
 • Vanhan järjestelmän modernisoinnista annetaan dokumentaatio tehtyjen muutosten osalta.

Käyttöönotto

Kun järjestelmä on asennettu ja dokumentoitu, sen toimivuus testataan oikean toiminnan varmistamiseksi.

Koulutus

Asiakkaalle annetaan koulutus kyseisen järjestelmän käyttöön.

  Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
  Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

  Tietosuoja
  Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.