Palontorjuntajärjestelmät puolustusteollisuuteen ja puolustushallinnon kohteisiin

Olemme valmistaneet ja toimittaneet automaattisia palontorjuntajärjestelmiä puolustusteollisuuteen ja puolustushallinnon kohteisiin jo yli 25 vuoden ajan.

Suojaamme tehokkaasti tulipaloja vastaan:

 • liikkuvat sovellukset (panssaroidut miehistönkuljetusvaunut, panssarivaunut jne.)
 • kontit (tutkakontit, IT-valvontakontit jne.)
 • kiinteät kohteet (räjähdetehtaat ym.).

Kun kohde on haastava, yhteistyö asiakkaan kanssa korostuu

Suojattavat kohteet ovat usein yksilöllisiä ja palontorjunnan kannalta erittäin haastavia. Tästä syystä läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa korostuu jo järjestelmän suunnitteluvaiheessa. Ensin suoritetaan kohteen ja paloriskien kartoitus yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen valitaan palontorjuntaratkaisu, joka sisältää kohteeseen parhaiten soveltuvat ilmaisimet ja sammutusaineet.

Oma suunnittelu ja valmistus takaavat laadun, toimitusvarmuuden ja ylläpidon

Suunnittelemalla ja valmistamalla järjestelmän itse pystymme takaamaan sen laadun, toimitusvarmuuden ja ylläpidon järjestelmän koko elinkaaren ajan. Samalla pidämme elinkaarikustannukset kurissa ja pystymme tarjoamaan tuotteille parhaan mahdollisen tuen.

ExAct Titan -järjestelmä tuo uutta ajattelua palontorjuntaan

Tuotekehityksemme lippulaiva ExAct Titan -palontorjuntajärjestelmä yhdistää ominaisuudet, joita uuden sukupolven palontorjuntajärjestelmiltä vaaditaan. Järjestelmä antaa erinomaisen suojan sekä hitaasti kasvavia paloja että räjähdyspaloja vastaan. Järjestelmän muita ominaisuuksia ovat modulaarisuus, käytön helppous, vähäinen huollon tarve sekä integroitavuus ajoneuvon muihin järjestelmiin.

Lue lisää järjestelmästä

Mikro-Pulssi on luotettava toimittaja

Yrityksessämme on käytössä turvallisuusjärjestelmä, joka mahdollistaa luottamuksellisen tiedon vastaanoton ja käsittelyn puolustushallinnon projektien parissa työskenneltäessä. Toimintamme täyttää NATOn AQAP 2110 -laadunhallintajärjestelmän vaatimukset.

Järjestelmäesimerkkejä

Mikro-Pulssin sammutusjärjestelmiä on asennettu esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

 • XA-360
 • XA-203
 • XA-202
 • XA-188
 • ASRAD-R CMAD -ilmatorjunta-alusta
 • Leopard 2 -siltapanssarivaunu
 • Leopard 2 -raivauspanssarivaunu

  Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
  Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

  Tietosuoja
  Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.