Automaattinen paloilmoitinjärjestelmä kiinteistöihin

Kiinteistö ja paloilmoitinkeskus.

Automaattista turvaa tulipaloja vastaan

Paloilmoitin on automaattisesti toimiva laitteisto, joka havaitsee kiinteistössä syttyvän palon, hälyttää alkavasta tulipalosta ja välittää ilmoituksen palosta hätäkeskukseen. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukesin) hyväksymänä paloilmoitinliikkeenä tarjoamme kaikki paloilmoitinpalvelut järjestelmän suunnittelusta laitteiston asennukseen, käyttöönottoon ja huoltoon. Toteutamme uudet ja uudistamme vanhat järjestelmät räätälöidysti avaimet käteen -periaatteella tai asiakkaan valmiiden suunnitelmien mukaan.

Kun paloilmoitinjärjestelmän toimintaan yhdistetään automaattinen sammutusjärjestelmä, tulipalo on jo sammutettu siinä vaiheessa, kun palokunta ehtii paikalle. Tällöin palokunnan tehtäväksi jää tarkistaa, että palo on sammunut ja suorittaa tilojen jälkituuletus.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää eri järjestelmävaihtoehdoista

Automaattinen paloilmoitin ja sammutuslaitteisto yhtenä pakettina

Kiinteistössä, johon asennetaan sammutusjärjestelmä, sammutusjärjestelmä kytketään usein toimimaan yhdessä paloilmoitinjärjestelmän kanssa. Mikro-Pulssilta saat vaivattomasti koko paketin samalla kertaa: sammutusjärjestelmän, paloilmoitinjärjestelmän sekä tarvittavat käsisammuttimet.

Myös huolto suoraan Mikro-Pulssilta

Vain toimintavarma paloilmoitin ja tehokkaasti toimiva sammutuslaitteisto varmistavat kiinteistön paloturvallisuuden. Kokonaisvaltaisena toimittajana palveluumme kuuluu myös toimittamamme paloilmoittimen ja sammutuslaitteiston kunnossapito ja huolto.

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.