Mikro-Pulssi Oy – paloturvallisuusjärjestelmien asiantuntija

Mikro-Pulssi Oy on kotimainen paloturvallisuusalan perheyritys. Kantavana ajatuksena toiminnassamme on alusta lähtien ollut asiakkaan turvallisuustarpeiden ratkaiseminen. Suunnittelemme ja valmistamme automaattisia sammutusjärjestelmiä ja paloilmoitinjärjestelmiä kaikkiin kohteisiin.

Olemme johtava automaattisten kaasusammutusjärjestelmien valmistaja ja toimittaja Suomessa. Meillä on vahva osaaminen paitsi sammutuskaasujen myös muiden sammutteiden, kuten vesisumun, käytöstä ja soveltamisesta eri kohteisiin.

Meillä on oma suunnittelu ja tuotekehitys. Suunnittelemme järjestelmän yksilöllisesti suojattavaa kohdetta varten tai vaihtoehtoisesti asiakkaan valmiiden suunnitelmien pohjalta. Hallitsemme järjestelmän koko elinkaaren: suunnittelun, asennuksen, huollon ja ylläpidon.

Teemme yhteistyötä korkeakoulujen kanssa, ja meillä on takanamme vahva kansainvälisten yhteistyökumppaneiden tuki. Liikkuvien työkoneiden järjestelmäasennuksissa apunamme on valtuutettujen huoltoliikkeiden verkosto.

Olemme Tukesin hyväksymä paloilmoittimien ja sammutuslaitteistojen asennus- ja huoltoliike sekä käsisammutinliike.

Mitä erityistä meillä on tarjota asiakkaalle:

 • kyky vastata asiakkaan tarpeeseen pitkän kokemuksen ja laaja-alaisen osaamisen ansiosta
 • eri toimialojen ja kohteiden paloriskien tuntemus
 • luotettavat ja tarkoitustaan vastaavat järjestelmät
 • oma järjestelmäasennus ja huolto
 • kaikki automaattisen palonilmaisun ja sammutuksen järjestelmät samalta osaajalta

  Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
  Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

  Tietosuoja
  Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.