Vesisumusammutusjärjestelmät Ex-tilojen suojaukseen

Ex-tilat ovat räjähdysvaarallisia tiloja, joissa käytettäviä sammutuslaitteistoja koskevat ATEX-säädökset. Räjähdysvaarallisissa tiloissa ja muissa erikoiskohteissa käytämme palontorjuntaan vesisumua. Vesisumujärjestelmän sammutusvaikutus perustuu jäähdyttämiseen.

Vesipisaroita ilmassa.

Vesisumusammutuksen etuja:

  • Luonnollinen, uusiutuva ja edullinen sammute
  • Henkilöturvallinen

Miten vesisumusammutusjärjestelmä toimii?

Vesisumusammutusjärjestelmä toimii pääpiirteittäin kuten kiinteistöjen tilasuojaukseen tarkoitetut kaasusammutusjärjestelmämmekin: palo ilmaistaan, siitä hälytetään ja palo sammutetaan automaattisesti.

Räjähdysvaarallisessa tilassa toimittaessa ex-tilassa fyysisesti sijaitsevien järjestelmäkomponenttien, kuten esimerkiksi paloilmaisimien, on kuitenkin oltava ATEX-hyväksyttyjä. Räjähdysvaaran vuoksi sammutteena ei voi käyttää kaasua, vaan sen sijaan käytetään vettä. Sammutukseen käytettävä vesi otetaan sammutusta varten varatuista erillisistä säiliöistä ja/tai vesijohtoverkosta.

Vesisumusammutusjärjestelmän käyttökohteita

Vesisumusammutusjärjestelmä soveltuu hyvin käytettäväksi mm. seuraavissa käyttökohteissa: ammusten tuotanto, hartsiuunit, maalaamot sekä räjähdysvaaralliset tilat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:
Mika Sirén
050 406 0038
Sähköpostiosoite Mika Siren.

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.