Trukin sammutusjärjestelmä

Trukkeja käytetään monenlaisissa purku-, lastaus- ja materiaalin siirtelytehtävissä. Pitkäaikaisessa käytössä trukin moottoritila kuumenee voimakkaasti ja riskinä on, että trukki syttyy palamaan. Etenkin palovaarallisissa ympäristöissä työskenneltäessä trukki on suojattava tulipaloja vastaan.

Asentaja asentaa sammutusjärjestelmää trukkiin.

Edullinen ExAct Guard -sammutusjärjestelmä suojaa trukin tehokkaasti. Järjestelmä on helposti asennettavissa niin isoon kuin pieneenkin trukkiin.

ExAct Guard -järjestelmä toimii myös ilman sähköä, joten se sopii hyvin myös kohteisiin, joissa sähköä ei ole saatavilla tai sen käyttö on kielletty. Esimerkiksi räjähdysvaarallisissa tiloissa työskenteleviä trukkeja on suojattu ExAct Guard -järjestelmillä.

Järjestelmän toiminta

Palonilmaisu trukin moottoritilassa toteutetaan paineistetulla ilmaisuputkella, joka reagoi korkeaan lämpötilaan. Ilmaisuputken rikkouduttua sammute purkautuu purkausputkistoa pitkin moottoritilaan ja sammuttaa tulipalon automaattisesti. Automaattitoiminnon lisäksi järjestelmä on varustettu käsilaukaisimella, josta kuljettaja voi laukaista sammutuksen tarvittaessa. Sammutesäiliö asennetaan trukissa suojaisaan paikkaan, jolloin se ei ole alttiina kolhuille trukin kääntyillessä ahtaissa tiloissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Sammutusjärjestelmä trukin moottoritilassa.

Metallisella suojakierteellä päällystetty paineistettu ilmaisuputki kiertää trukin moottoritilassa. Punainen purkausletku, putkistoa ja 3 suutinta näkyvät myös kuvassa.

   Käsilaukaisin ja hälytysvalo trukin ohjaamossa.

Käsilaukaisin oviaukossa ja punainen hälytysvalo ohjauspaneelissa

Sammutesäiliö trukkeihin asennettuna. 

Sammutesäiliö suojaisassa paikassa kuljettajan takana

Asentaja paineistaa ilmaisuputkea. 

Asennuksen loppuvaiheessa ilmaisuputki paineistetaan

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.