Argon-sammutusjärjestelmä suojaa tehokkaasti ja turvallisesti kiinteistön tärkeät tilat tulipaloja vastaan

Tilasuojauksesta puhutaan, kun kiinteistöön asennettavalla sammutusjärjestelmällä suojataan seinien, katon ja lattian rajaama yhtenäinen tila tulipaloja vastaan. Henkilöturvallinen ja tehokas argon on luonteva sammute miehitettyjen tilojen suojaamiseen. Yhdellä argon-sammutusjärjestelmällä voidaan suojata yksi tai useampi lähekkäin sijaitseva tila, esimerkiksi sähkötiloja tai IT-tiloja, myös asennuslattian alapuoliset tilat.

Palvelimia konesalissa.Mikro-Pulssin kaasusammutusjärjestelmällä suojattu konesali

Argon on turvallinen valinta kaasusammutusjärjestelmän sammutteeksi tilasuojaukseen

Argon on ilmakehässä luonnollisesti esiintyvä, inertti eli kemiallisesti reagoimaton kaasu. Henkilöturvallisena kaasuna argon on luonteva sammute erityisesti miehitettyjen tilojen suojaamiseen. Argonin lisäksi kaasusammutusjärjestelmissämme on kuitenkin mahdollista käyttää myös muita sammutteita.

Miten kaasusammutusjärjestelmä toimii?

Paloilmaisimet havaitsevat alkavan palon ja ilmoittavat siitä hälytys- ja laukaisukeskukselle. Keskus, vilkut ja sireenit hälyttävät palosta ja tulossa olevasta sammutusaineen laukaisusta. Järjestelmä laukaisee sammutteen viiveen jälkeen. Sammute purkautuu sammutesäiliöstä purkausputkistoa pitkin tilaan ja leviää suuttimista ulos sammuttaen palon.

Mikäli kiinteistössä on paloilmoitin, keskus välittää tiedon palosta myös paloilmoittimelle, joka välittää tiedon edelleen hätäkeskukseen. Tällöin palokunta saapuu paikalle varmistamaan, että palo on sammunut ja huolehtimaan tilojen jälkituuletuksesta.

Miten sammute valitaan?

Järjestelmässä käytettävä sammute valitaan asiakkaan toiveiden ja suojattavan kohteen ominaisuuksien pohjalta. Tarvittavaan sammutemäärään vaikuttaa valittu sammutetyyppi sekä suojattavan tilan tilavuus ja käyttötarkoitus. Alla on perustietoa käyttämistämme sammutteista.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mika Sirén
+358504060038
Sähköpostiosoite Mika Siren.

Lue lisää kiinteistöjen tiloihin asentamistamme argon-sammutusjärjestelmistä:

Asiakastarina: Sairaalaprojekti

Asiakastarina: Jätteenpolttolaitoksen järjestelmät ja huolto

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.