Argon-sammutusjärjestelmä suojaa tehokkaasti ja turvallisesti kiinteistön tärkeät tilat tulipaloja vastaan

Henkilöturvallinen ja tehokas argon on luonteva sammute kiinteistön tilojen suojaamiseen tulipaloja vastaan. Yhdellä argon-sammutusjärjestelmällä voidaan suojata yksi tai useampi lähekkäin sijaitseva, seinien, katon ja lattian rajaama yhtenäinen tila – esimerkiksi sähkötiloja tai IT-tiloja, myös asennuslattian alapuoliset tilat.

Palvelintilan sammutusjärjestelmä.Mikro-Pulssin kaasusammutusjärjestelmällä suojattu konesali

Argon on turvallinen valinta kaasusammutusjärjestelmän sammutteeksi tilasuojaukseen

Argon on ilmakehässä luonnollisesti esiintyvä, inertti eli kemiallisesti reagoimaton kaasu. Argon sammuttaa palon tukahduttamalla. Henkilöturvallisena kaasuna argon on luonteva sammute erityisesti tiloihin, joissa voi oleskella ihmisiä. Argonin lisäksi kaasusammutusjärjestelmissämme on kuitenkin mahdollista käyttää myös muita sammutteita. Järjestelmässä käytettävä sammute valitaan asiakkaan toiveiden ja suojattavan kohteen ominaisuuksien pohjalta. Tarvittavaan sammutemäärään vaikuttaa valittu sammutetyyppi sekä suojattavan tilan tilavuus ja käyttötarkoitus.

Meiltä saa seuraavia sammutteita:

Argon (IG-01)
3M™ Novec™ 1230
FM-200 ™
Argonite (IG-55)
Inergen (IG-541)

Näiden sammutteiden sammutusvaikutus perustuu joko tukahduttamiseen, jäähdyttämiseen tai kemialliseen reaktioon. Sammutteet soveltuvat hyvin seuraavien kohteiden suojaamiseen: palvelintila, konesali, koestustila, kontti, puhdastila, sähkötila, automaatiotila, taidevarasto, arkisto, valvomo.

Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous!
Mika Sirén
050 406 0038
Sähköpostiosoite Mika Siren.

Lue lisää kiinteistöjen tiloihin asentamistamme argon-sammutusjärjestelmistä:

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.