Palonilmaisu- ja sammutusjärjestelmät veneeseen tai laivaan

Jos veneessä syttyy vesillä ollessa tulipalo, saattaa ulkopuolinen apu olla hädän hetkellä kaukana. Miehistön valppaus, ripeä toiminta ja tehokas sammutusjärjestelmä ovat avain laivan tai veneen palon taltuttamiseen.

Laiva merellä.

Vesilläliikkujien matkantekoa turvaavat Mikro-Pulssin ExAct-palonilmaisujärjestelmä sekä ExAct-sammutusjärjestelmä. Pienen veneen suojaamiseen soveltuu myös ExAct Guard -sammutusjärjestelmä.

ExAct-palonilmaisujärjestelmä havaitsee alkavan palon ja hälyttää palosta. Veneen kuljettajan tai muiden veneessä olevien tehtäväksi jää palon sammuttaminen tarkoituksenmukaisilla sammutusvälineillä. Järjestelmän käyttökohteita ovat veneet, laivat ja alukset.

Esite ExAct palonilmaisujärjestelmä veneeseen.

Lue lisää esitteestä.

ExAct-sammutusjärjestelmällä voit sammuttaa alkavan palon helposti ja tehokkaasti ilman sammutejäämiä. Kaasusammutus ei aiheuta haittaa veneen elektroniikalle. Suojattu tila on tuuletuksen jälkeen käyttökunnossa. ExAct-sammutusjärjestelmän käyttökohteita ovat veneet, laivat ja alukset.

Esite ExAct sammutusjärjestelmä veneeseen.

Lue lisää esitteestä.

ExAct Guard -sammutusjärjestelmä soveltuu pienen veneen suojaamiseen tulipaloa vastaan. ExAct Guard toimii myös ilman sähköä. Järjestelmästä ja sen toiminnasta voit lukea lisää sivulta Sammutusjärjestelmät liikkuviin kohteisiin sekä kyseisen sivun kohdekohtaisista esimerkeistä. Kysy, niin kerromme lisää järjestelmän asentamisesta veneeseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.