Palonilmaisujärjestelmä ja sammutusjärjestelmä veneeseen tai laivaan

Jos veneessä syttyy vesillä ollessa tulipalo, saattaa ulkopuolinen apu olla hädän hetkellä kaukana. Tällöin palon nopea havaitseminen ja palon tehokas sammuttaminen ovat ratkaisevia tekijöitä siihen, mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Laiva merellä.

Vesilläliikkujien matkantekoa ja palon ripeää havaitsemista ja sammuttamista turvaavat Mikro-Pulssin ExAct-palonilmaisujärjestelmä sekä ExAct-sammutusjärjestelmä. Pienen veneen suojaamiseen soveltuu myös ExAct Guard -sammutusjärjestelmä.

ExAct-palonilmaisujärjestelmä havaitsee alkavan palon ja hälyttää palosta. Veneen kuljettajan tai muiden veneessä olevien tehtäväksi jää palon sammuttaminen tarkoituksenmukaisilla sammutusvälineillä. Järjestelmän käyttökohteita ovat veneet, laivat ja alukset. Lue lisää alla olevasta esitteestä.

Esite ExAct palonilmaisujärjestelmä veneeseen.

Veneen palonilmaisujärjestelmä

ExAct-sammutusjärjestelmällä voit sammuttaa alkavan palon helposti ja tehokkaasti ilman sammutejäämiä. Kaasusammutus ei aiheuta haittaa veneen elektroniikalle. Suojattu tila on tuuletuksen jälkeen käyttökunnossa. ExAct-sammutusjärjestelmän käyttökohteita ovat veneet, laivat ja alukset. Lue lisää alla olevasta esitteestä.

Esite ExAct sammutusjärjestelmä veneeseen.

Veneen sammutusjärjestelmä

ExAct Guard -sammutusjärjestelmä soveltuu pienen veneen suojaamiseen tulipaloa vastaan. ExAct Guard toimii myös ilman sähköä. Järjestelmästä ja sen toiminnasta voit lukea lisää sivulta Sammutusjärjestelmät liikkuviin kohteisiin sekä kyseisen sivun kohdekohtaisista esimerkeistä. Kysy, niin kerromme lisää järjestelmän asentamisesta veneeseen.

Lisätietoja:
Pekka Pentti
040 779 5011
Sähköpostiosoite:
Sähköpostiosoite Pekka Pentti.

    Ota helposti yhteyttä lomakkeella:
    Täytä ainakin tähdellä merkityt kentät. Vastaamme viestiisi pikimmiten!

    Tietosuoja
    Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi siihen, että Mikro-Pulssi Oy käsittelee henkilötietojasi. Mikro-Pulssi käyttää tietoja viestiisi vastaamiseen. Tietojasi ei tallenneta erilliseen rekisteriin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin.